Arhiva pentru Iunie, 2008

Invitatie curs Regenerare Urbana 20-25 iulie 2008 Mamaia

Miercuri, Iunie 25, 2008 12:49

Catre Consiliul Local Domnului Primar

Stimate Domn,

Va aducem la cunostinta ca in perioada 20 – 25 iulie 2008 Institutul National de Administratie organizeaza in colaborare cu Liga Asociatiilor de Proprietari HABITAT programul de perfectionare:
“Regenerarea urbana – imbunatatirea capacitatii autoritatilor locale in managementul durabil al locuintelor si in planificare urbana integrata”.
Tematica acestui program vizeaza urmatoarele aspecte:

Ø Regenerarea urbana – notiuni generale;
Ø Reabilitarea termica a fondului locativ;
Ø Finantarea programelor de regenerare urbana in Romania;
Ø Experienta Europeana in regenerare urbana;
Ø Rolul parteneriatelor cu asociatiile de proprietari in problematica regenerarii urbane;
Ø Integrarea politiciilor de protectie sociala, de protectia mediului, de sanatate publica si de ocupare in cadrul programelor de regenerare urbana;
Ø Managementul proiectelor de regenerare urbana.
Sustinerea acestor teme se va face de reputati specialisti in domeniu, practicieni din institutiile publice a caror activitate vizeaza tematica programului.

Prin acest program, Institutul isi propune sa contribuie la cresterea calitatii in activitatea personalului, conditie definitorie a unei reforme autentice in administratia publica.
Programul se adreseaza: arhitectilor, functionarilor din cadrul serviciului disciplina in constructii, serviciului pentru asociatii de proprietari si tuturor acelora care doresc sa poata aplica o solutie integrata pentru dezvoltarea urbana!
Programul va avea o durata de 5 zile si se va desfasura in orasul Mamaia, Hotel Florida, contravaloarea serviciilor de cazare fiind de 215 lei/zi/participant loc in camera dubla si de 270 lei/zi/participant loc in camera single.

Taxa de participare este de 550 lei/participant si se poate achita cu numerar la inceputul cursului sau prin virament, in contul Ligii Asociatiilor de Proprietari HABITAT nr. RO96BRDE441SV03929134410 deschis la BRD – Sucursala Unirea Bucuresti, cod fiscal 8557733.

Va rugam sa ne confirmati inscrierea persoanelor desemnate sa participe la acest program de perfectionare din institutia dumneavoastra, conform fisei de inscriere anexata, pana la data de 11 iulie 2008, la telefon (021) 319.07.99, fax. (021) 319.07.99 sau e-mail: alecu_nicoleta64@yahoo.com.

Relatii suplimentare se pot obtine de la coordonatorii de program, d-nul Mihai Mereuta (tel. 0744.751.416), d-na Nicoleta Alecu (tel 0729.382.007).
Va dorim succes in activitatea pe care o desfasurati, va multumim pentru colaborarea si sprijin si va asiguram de intreaga noastra consideratie.

Cu deosebit respect,
Director General

INA
Dragos DINCA
PRESEDINTE

Liga Asociatiilor de Proprietari HABITAT
Mihai MEREUTA

Acest post a fost postat in categoria: Cursuri