Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Arhiva pentru martie, 2009

SCADETI PRETUL GAZULUI DE LA 01 APRILIE 2009!

vineri, martie 27, 2009 16:00

SOLICITARE

LIGA Asociatiilor de Proprietari HABITAT solicita scaderea pretului gazului incepand cu 01 aprilie 2009! Orice amanare va duce la organizarea de actiuni de protest in toate cele 31 de filiale judetene! Dupa conferinta nationala –din data de 24 aprilie la Cluj– vom lua in considerare neplata unor preturi umflate si renuntarea la contracte care sunt doar in favoarea furnizorilor/ operatorilor/ distribuitorilor!

Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat

Acest post a fost postat in categoria: Noutati, Reabilitare Termica

JOS PRETUL GAZULUI!

vineri, martie 27, 2009 14:41

Pretul petrolului a scazut de trei ori fata de iulie 2008. Consecinta fireasca ar fi ca si pretul gazului platit de contribuabili sa fie mult mai mic.

Incepand de la 1 aprilie 2009, pretul gazelor pentru populatie trebuie sa scada! Conform legislatiei din Romania, Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) stabileste pretul gazelor pentru consumatorii captivi, in aceasta categorie fiind inclusa si populatia. ANRE, condusa de PetruLificiu (membru PDL) se afla in subordinea vice prim-ministrului Dan Nica (membru PSD). Daca nu ieftineste gazul, Guvernul Boc nu poate fi acuzat decat de rea-vointa, incompetenta sau de interese meschine, care n-au legatura cu binele poporului, ci cu binele partidelor!

Citeste tot articolul »

Acest post a fost postat in categoria: Noutati

GAZELE NATURALE SE VOR IEFTINI ANUL ACESTA IN DOUA TRANSE

joi, martie 26, 2009 12:19

Gazele naturale se vor ieftini anul acesta in doua transe, la inceputul lui iulie si la 1 octombrie, spune presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in domeniul Energiei, Petru Lificiu.

El a spus ca e prematur sa avanseze o cifra dar a estimat ca scaderea va fi de cateva procente. In plus, Agentia Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ia in calcul ieftinirea energiei electrice din trimestrul 3.

Citeste tot articolul »

Acest post a fost postat in categoria: Noutati

ANRE ANUNTA CA PRETUL GAZELOR LIVRATE POPULATIEI RAMANE NESCHIMBAT

miercuri, martie 25, 2009 13:18

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) a decis ca pretul gazelor livrate populatiei sa ramana neschimbat, de la 1 aprilie, a declarat presedintele ANRE, Petru Lificiu.

„In urma solicitarii distribuitorilor de gaze, ANRE a decis ca pretul gazelor livrate populatiei sa ramana neschimbate, de la 1 aprilie. Vom lua insa in calcul o reducere a pretului gazelor, de cateva procente, de la 1 iulie si probabil si de la 1 octombrie”, a mai spus Petru Lificiu.

Citeste tot articolul »

Acest post a fost postat in categoria: Noutati

PRETUL GAZELOR, SUBIECT DE ANCHETA PARLAMENTARA

sâmbătă, martie 7, 2009 14:26

Facturile la gaze sunt umflate, prin tot felul de tertipuri, cu minimum 25%, acuza vicepresedintele comisiei de abuzuri din Camera Deputatilor, Adrian Gurzau, care a strâns semnaturile pentru constituirea de urgenta a unei comisii parlamentare de ancheta.

Citeste tot articolul »

Acest post a fost postat in categoria: Noutati