Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Arhiva pentru Martie 27th, 2009

SCADETI PRETUL GAZULUI DE LA 01 APRILIE 2009!

Vineri, Martie 27, 2009 16:00

SOLICITARE

LIGA Asociatiilor de Proprietari HABITAT solicita scaderea pretului gazului incepand cu 01 aprilie 2009! Orice amanare va duce la organizarea de actiuni de protest in toate cele 31 de filiale judetene! Dupa conferinta nationala -din data de 24 aprilie la Cluj- vom lua in considerare neplata unor preturi umflate si renuntarea la contracte care sunt doar in favoarea furnizorilor/ operatorilor/ distribuitorilor!

Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat

Acest post a fost postat in categoria: Noutati, Reabilitare Termica

JOS PRETUL GAZULUI!

Vineri, Martie 27, 2009 14:41

Pretul petrolului a scazut de trei ori fata de iulie 2008. Consecinta fireasca ar fi ca si pretul gazului platit de contribuabili sa fie mult mai mic.

Incepand de la 1 aprilie 2009, pretul gazelor pentru populatie trebuie sa scada! Conform legislatiei din Romania, Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) stabileste pretul gazelor pentru consumatorii captivi, in aceasta categorie fiind inclusa si populatia. ANRE, condusa de PetruLificiu (membru PDL) se afla in subordinea vice prim-ministrului Dan Nica (membru PSD). Daca nu ieftineste gazul, Guvernul Boc nu poate fi acuzat decat de rea-vointa, incompetenta sau de interese meschine, care n-au legatura cu binele poporului, ci cu binele partidelor!

Citeste tot articolul »

Acest post a fost postat in categoria: Noutati