Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Arhiva pentru Martie 1st, 2010

Informare

Luni, Martie 1, 2010 10:26

Pe 05 martie, între orele 10.00 şi 12.00, la sediul Primarie Borsec (Judet Harghita), se desfăşoară o intalnire dedicata problemelor asociatiilor de proprietari.

Cu acest prilej este analizată activitatea desfăşurată de reprezentantii asociatilor de proprietari, însă are loc şi un schimb de experienţă între acestia si specialistii Ligii Habitat.

La aceasta intalnire participa din partea Ligii Asociatiilor de Proprietari Habitat doamna Daniela Hutan si domnul Mihai Mereuta.

Pentru informatii suplimentare va puteti domnului Strasszer Zoltan, presedintele Asociatiei de proprietari Mihai Eminescu nr. 2 Borsec.

Informarea corecta si de calitate a reprezentantilor asociatiilor de proprietari cu privire la drepturile si obligatiile acestora este benefica tuturor partilor implicate!

Va dorim succes in activitatea pe care o desfasurati, va multumim pentru colaborarea si sprijin si va asiguram de intreaga noastra consideratie.

Acest post a fost postat in categoria: Noutati

Comunicat

Luni, Martie 1, 2010 10:20

In fiecare an odata cu apropierea lunii martie autoritatile isi aduc aminte de “Consolidarea clãdirilor încadrate în clasa I de risc seismic si care prezintã pericol public”.

Se fac intalniri bine mediatizate, se dau declaratii incurajatoare dar toate acestea nu pot ascunde un fapt simplu: din 400 de cladiri s-au consolidat mai putin de 20 in 16 ani (din 1994 de cand a fost adoptata OG 20/1994)!

Degeaba a alocat fondurile Ministerul Dezvoltarii Regionale!

Degeaba s-a imbunatatit cadrul legislativ!

Cum pot fi catalogate autoritatile locale care nu au consumat fondurile alocate?

Cine va raspunde in cazul unui dezastru?

Salutam masurile de inasprire a legislatiei prin sanctionarea proprietarilor care impiedica desfasurarea programului dar sanctiunile ar trebui sa fie aplicate si autoritatilor locale cand:

· Nu se pun la dispozitie locuinte pe perioada consolidarii.

· Nu se respecta termenele in executarea lucrarilor de consolidare.

· Nu se raporteaza transparent motivele intarzierilor.

Acest post a fost postat in categoria: Noutati