Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Arhiva pentru Martie 29th, 2010

Cursuri gratuite referitoare la asigurarea locuintelor

Luni, Martie 29, 2010 13:49

In datele de 09,13,15 aprilie, intre orele 11.00-14.000, la sediul Ligii se desfasoara 3 noi serii ale cursurilor gratuite referitoare la asigurarea locuintelor (facultative/obligatorii).

Programul se adreseaza: administratorilor pentru asociatii de proprietari si tuturor acelora care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele in domeniu si reprezinta o oportunitate pentru inceperea unei activitati care sa va aduca fonduri suplimentare prestand o activitate vitala imobilului in care locuiti.

Programul va avea o durata de 1 zi / 3 ore (11.00-14.00) si se va desfasura la sala de seminarii din cadrul CENTRULUI DE CONSILIERE PENTRU MEMBRII SI REPREZENTANTII ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI de la Sphera Building Center din str. Serg. Nutu Ion, nr. 44, (zona razoare - fosta ventilatorul) sect. 5, Bucuresti, tel/fax 021.319.07.99.

Inscrierea se face la Centru de Consiliere pentru membrii si reprezentantii asociatiilor de proprietari. Programul zilnic pt inscrieri este 10.00-16.00. Va puteti inregistra si la adresa tatiana.musteata@habitaturban.roRelatii suplimentare se pot obtine de la d-na Director Executiv Tatiana Musteata 0726.373.000.

In timpul cursurilor, oferite de consilierii GRAWE ROMANIA, vor fi prezentate urmatoarele:

A. ASIGURAREA FACULTATIVA A LOCUINTEI:

  • CE CUPRINDE O POLITA ?
  • CARE SUNT RISCURILE ACOPERITE ?
  • CUM SE CALCULEAZA VALOAREA PRIMEI DE ASIGURARE?
  • CE TREBUIE SA STIM DACA POLITA DE ASIGURARE ESTE CESIONATA UNEI BANCI LA CARE AVEM UN IMPRUMUT?
  • CALCULUL PRIMEI ANUALE PENTRU APARTAMENTUL DVS. SI PENTRU TOATE APARTAMENTELE DIN BLOC
  • ASIGURAREA SPATIILOR COMUNE (casa scarii, mansarda, subsolul, etc.)
  • RASPUNSURI LA ALTE INTREBARI ALE DVS.

B. ASIGURAREA OBLIGATORIE A LOCUNTEI:

  • CAND TREBUIE SA SEMNAM O POLITA DE ASIGURARE OBLIGATORIE?
  • CARE SUNT RISCURILE ACOPERITE?
  • RASPUNSURI LA ALTE INTREBARI ALE DVS.

Scopul acestor cursuri este sa va ofere informatii corecte si utile, astfel incat acestia sa decida si sa aleaga compania de asigurari cu care SA SEMNEZE o polita de asigurare avand INFORMATII de calitate care sa va ajute sa luati decizia in deplina cunostinta de cauza .

Va rugam sa veniti la cursul urmator cu tabelul completat: formular

Acest post a fost postat in categoria: Noutati