Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Arhiva pentru Martie 22nd, 2012

Comunicat PROGRAM - ADMINISTRATOR DE IMOBILE

Joi, Martie 22, 2012 18:51

In perioada 18 aprilie – 09 mai 2012 se desfasoara o noua serie a programului de perfectionare pentru ocupatia administrator imobile.
Programul este autorizat de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor  (Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului).
Programul se adreseaza: administratorilor pentru asociatii de proprietari si tuturor acelora care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele in domeniu.
Programul va avea o durata de 12 zile (L-V 16.00-19.00, S 10.30-15.30) si se va desfasura la sala de seminarii de la Sphera Building Center din str. Serg. Nutu Ion, nr. 44, (zona razoare – fosta ventilatorul) sect. 5, Bucuresti, tel/fax 021.319.07.99.
Inscrierea si plata taxei de participare (350 lei/participant) se fac la sediul Ligii Habitat. Programul zilnic este 10.00-16.00.
Acte necesare: copie diploma BAC, copie buletin.
Relatii suplimentare se pot obtine de la d-na Daniela Hutan 0726.949.000.

Acest post a fost postat in categoria: Noutati

Conferinta cu tema: MODERNIZAREA SI UTILIZAREA IN SIGURANTA A ASCENSOARELOR!

Joi, Martie 22, 2012 18:49

INVITATIE

                In cadrul seminariilor complet gratuite adresate membrilor si reprezentantilor asociatiilor de proprietari, Miercuri, 28.03.2012, ora 11.00, la Sala de Consiliu a Primariei Sectorului 4 Bucuresti, are loc Conferinta cu tema: modernizarea si utilizarea in siguranta a ascensoarelor!
Dezbaterile  vor viza:

  • Relatia asociatiilor de proprietari cu ISCIR / CNCIR / societati in domeniu;
  • Obligatiile reprezentantilor asociatiilor de proprietari cu privire la modernizarea si utilizarea in siguranta a ascensoarelor:
  • Propuneri de modificare a legislatiei;

Invitati:

  • Reprezentanti ai asociatiilor de proprietari din Bucuresti;
  • Reprezentanti ai Serviciilor pentru Asociatiile de Proprietari din cadrul Primariilor de Sector;
  • Reprezentanti ai, ISCIR / CNCIR / SOCIETATI in domuniu, prefecturii municipiului bucuresti, Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, Consiliului general Al Municipiului Bucuresti,
  • Invitati permanenti: apa nova bucuresti, radet Bucuresti, 3d romania
  • Specialisti in domeniu;

Va rugam sa delegati un reprezentant la aceasta intalnire!
Sprijinul dumneavoastra, participarea specialistilor delegati sunt factori ce contribuie la ceea ce noi considerăm că sunt programe de succes.
Avand in vedere numarul limitat de locuri, va rugam sa confirmati participarea la:

Informarea corecta si de calitate a reprezentantilor asociatiilor de proprietari cu privire la drepturile si obligatiile acestora este benefica tuturor partilor implicate!
Multumindu-va anticipat pentru PARTICIPARE, va rog sa primiti, asigurarea deplinei mele consideratii.
Cu deosebit respect,

PRESEDINTE
Mihai MEREUTA

Acest post a fost postat in categoria: Noutati