Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Opriti risipa banului public!

joi, martie 25, 2010 12:50
Postat in Noutati

Cu banii cheltuiti in ultimii 10 ani pe amenajari peisagistice, micsunele, fantani arteziene, ceasuri la preturi „nesimtite” si alte „nebunii” care nu se afla pe agenda cetateanului, ar fi putut fi construite 2.000 de apartamente de 2 camere astfel incat aprox. 10.000 de cetateni ar fi putut avea un acoperis deasupra capului.

Dar nu a fost asa si nu ne ramane dacat sa le recomandam bucurestenilor, care asteapta de ani de zile o repartitie de la primarie, sa se cazeze intre micsunele, sa se spele in fantanile arteziene si sa se uite in loc de televizoare la ceasurile de lux care impodobesc capitala.

Cati dintre cetateni ar vota in cazul unui referendum pentru micsunele si nu pentru locuinte?

Cati dintre cetateni i-ar fi votat pe primari daca ar fi stiut ca acestia vor arunca zeci de milioane de euro pe borduri, micsunele, fantani, etc.?

Este momentul sa spunem NU cheltuirii aberante a banului public!

Cetateni trebuie consultati in mod real atunci cand se hotaraste destinatia banilor astfel incat acestia sa fie alocati doar pentru proiecte care reprezinta prioritatea „0” pentru comunitatea locala!

|