Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Comunicat

miercuri, iulie 21, 2010 20:19
Postat in Stiri Locale

Federaţia Asociaţiilor de Locatari Timişoara atrage atenţia asociaţiilor de locatari/proprietari asupra pericolului pe care îl reprezintă antenele montate pe clădiri înainte de anul 1989 pentru recepţionarea posturilor TV străine.

Pentru a nu fi angajată răspunderea civilă sau penală a reprezentanţilor asociaţiei, aceştia au obligaţia de a demonta aceste antene, cât mai repede posibil, având în vedere că nu mai sunt necesare, dar pot produce accidente grave, şi nu sunt nici estetice. Răspunderea pentru aceste antene revine conducerii asociaţiilor de locatari/proprietari întrucât aceste antene sunt montate pe părţile comune ale clădirilor.

Precizăm că această problemă a fost ridicată şi în cadrul Consiliului Local Timişoara, printr-o interpelare.

Din aceste motive solicităm asociaţiilor de locatari/proprietari să trateze cu maximă atenţie şi seriozitate aspectele sesizate, iar, în măsura în care întâmpină probleme sau doresc informaţii suplimentare, să ne contacteze la sediul Federaţiei Asociaţiilor de Locatari Timişoara, str. Braşov nr. 8, tel. 0256201237.

|