Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Agenţia Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei

vineri, decembrie 10, 2010 9:40
Postat in Noutati

Către, Agenţia Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei

Domnului Preşedinte Iulius Dan Plaveti

Federaţia Asociaţiilor de Locatari Timişoara, cu sediul Timişoara, str. Braşov nr. 8, reprezentanta a 3352 de asociaţii de proprietari /locatari vă  solicităm sprijinul, având în vedere situaţia creată de E.ON Gaz, care nu respectă termenele prevăzute de actele normative în vigoare pentru trimiterea facturilor.

În acest sens reprezentanţii asociaţiilor de proprietari doresc să depună sesizări pentru că E.ON GAZ nu a trimis la timp facturile astfel încât asociaţiile să poată întocmi listele de cheltuieli. Pentru simpla depunere a acestor sesizări ei trebuie să aştepte la cozi interminabile, ore în şir, deoarece, toata lumea, şi cei care, ca urmare a somaţiilor că li se întrerupe furnizarea dacă nu semnează contractele care nu sunt în concordanţă cu Ordinul ANRE nr. 77/2009, şi cei care doresc informaţii sau copii după facturi deoarece acestea nu au fost primite, şi cei care vor sa depună o solicitare/reclamaţie stau la o coadă până în stradă.

În acest sens vă solicităm sprijinul pentru ca cetăţenii să nu fie nevoiţi să aştepte ore în şir pentru depunerea unei simple solicitări/reclamaţii. Considerăm ca astfel se încearcă descurajarea depunerilor de solicitări/reclamaţii iar depunerea acestora  prin intermediul poştei nu este dorită deoarece reprezentanţii asociaţiilor doresc sa aibă cât mai curând dovada depunerii lor (reclamaţia cu număr de înregistrare şi ştampila E.ON GAZ).

Mai mult, spre surprinderea noastră, începând de azi 09.12.2010, la Registratura E.ON GAZ, nu se primesc solicitări/reclamaţii de la asociaţiile care nu au semnat noile contracte impuse de aceştia.

|