Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Comunicat: campanie electorala

luni, mai 28, 2012 4:44
Postat in Noutati

Odata cu demararea alegerilor numarul solicitarilor de implicare politica a Ligii Habitat a crescut considerabil! In acest sens facem urmatoarele precizari:

  • Conform art.2 din Statut, Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat (singura organizatie nationala a asociatiilor de proprietari) este autonoma, neguvernamentala, nonprofit, fara scop lucrativ sau patrimonial si apolitica!
  • Liga Habitat participa (inclusiv prin protocoalele semnate cu autoritatile publice) la elaborarea si implementarea politicilor publice dar nu face politica!
  • Caracterul eterogen al optiunilor politice ale membrilor Ligii (persoane fizice) -la nivel local si pozitia echilibrata apolitica -la nivel national asigura credibilitate actiunilor Ligii.
  • Liga Habitat nu semneaza protocoale cu nici o formatiune/alianta politica!

In aceasta perioada nu ne-am dat acceptul pentru utilizarea comunicatelor Ligii pentru materiale electorale.

Mai mult, am constatat ca declaratii trunchiate/scoase din context sunt folosite in scop electoral!

Singurele informatii oficiale sunt cele de pe site-ul Ligii.

PRESEDINTE
Mihai MEREUTA

|