Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Primul Centru de Evaluare si Certificare a Competentelor Profesionale pentru ocupatia Administrator Imobile! -CECCPAI-

luni, iulie 9, 2012 16:38
Postat in Noutati

Prin decizia 257/03.07.2012 Autoritatea Nationala pentru Calificari (Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului) a autorizat:

  • Centrul de evaluare si certificare a competentelor profesionale din cadrul Ligii Asociatiilor de Proprietari Habitat.
  • Centrul de evaluare este autorizat sa deruleze procese de evaluare a competentelor profesionale obtinute pe alte cai decat cele formale pentru ocupatia  administrator imobile.

Pentru obţinerea unui Certificat de Competenţă, specialiştii care pot dovedi experienţă pentru ocupatia administrator imobile, se pot prezenta la sediul Centrul de evaluare si certificare a competentelor profesionale din cadrul Ligii Asociatiilor de Proprietari Habitat pentru a parcurge procesul de evaluare, în urma căruia să obtină Certificatul de competenţă.

Certificatul de Competenţă oferă o garanţie pentru experienţa profesională a deţinătorului, în domeniul şi în ocupaţia pentru care a fost eliberat.

In cadrul proiectului POSDRU/108/2.3/G/83311 „Dezvoltarea competențelor pentru regenerare urbană (DC-RU)”, proiect co-finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, in perioada iulie 2012 – mai 2013 se va desfasura GRATUIT programul de validare si certificare a competentelor profesionale dobandite in alte contexte decat cele formale pentru ocupatia administrator imobile. Certificarea se va desfasura in serii de cate max 14 zile. Certificarea se adreseaza personalului asociatiilor de proprietari, primariilor, societatilor comerciale cu activitate in domeniul administrarii imobilelor, in constructii sau in alte domenii conexe, si tuturor acelora care doresc sa-si certifice cunostintele in domeniu.
Conditii de participare: absolventi liceu (cu diploma de Bacalaureat) care isi desfasoara activitatea pe baza de contract de munca, zona de dezvoltare regionala Bucuresti – Ilfov. Angajatii institutiilor publice nu pot participa! Vor fi certificate GRATUIT 100 persoane.
Certificarea se va desfasura la sala de seminarii de la Sphera Building Center din str. Serg. Nutu Ion, nr. 44, (zona razoare – fosta ventilatorul) sect. 5, Bucuresti, tel/fax 021.319.07.99. Inscrierea se face la sediul Ligii Asociatiilor de Proprietari Habitat. Programul zilnic este 10.00-16.00. Acte necesare: copie diploma BAC, copie buletin.

Actele necesare evaluarii si certificarii de competente: formular de inscriere; adeverinta de salariat; adeverinta medicala; copie act de identitate; copie acte studii, copie diploma BAC; copie certificat nastere si casatorie (daca este cazul); dovezi de competenta, din care sa reiasa ca persoana a lucrat, a colaborat sau a efectuat un stagiu de practica (adeverinta de vechime/colaborare, contract individual de munca pe timp partial de lucru – copie, carte de munca – copie); portofoliul de atestare pentru limbi straine, operare PC, etc.

Nici un specialist nu va ocoli un Centru de Evaluare a Competenţelor Profesionale, deoarece acesta îi oferă o recunoaştere a experienţei, a competenţei profesionale, la nivel naţional şi internaţional.
Nici un angajator nu va ezita să recruteze şi să selecteze forţa de muncă pe baza Certificatului de Competenţă, dacă va observa că aceste persoane care prezintă un astfel de document sunt cu adevarat capabile şi işi demonstreaza competenţa la locul de muncă. Ambii vor avea de câştigat: angajaţi şi angajatori.

Informatii si inscrieri: luni – vineri, orele 10:00-16:00 

PRESEDINTE
Mihai MEREUTA

|