Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Comunicat

duminică, octombrie 27, 2013 10:48
Postat in Noutati

In sedinta Guvernului Romaniei din 25 octombrie a fost adoptata HOTĂRÂREA privind recunoaşterea „Uniunii Asociaţiilor de Proprietari Constanţa” ca fiind de utilitate publică!

In nota de fundamentare se mentioneaza:

 „Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Constanţa”, înfiinţată în 1991, este o asociaţie neguvernamentală, fără scop patrimonial, apolitică, activitatea sa fiind subordonată scopurilor şi obiectivelor legate de sprijinirea şi apărarea drepturilor şi intereselor asociaţiilor de proprietari, îndrumarea, coordonarea acestora, respectiv a comitetelor executive, a comisiilor de cenzori şi a administratorilor de imobile în relaţiile de orice natură cu autorităţile publice şi regiile furnizoare – prestatoare de servicii.
Declararea Asociaţiei „Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Constanţa” ca fiind de utilitate publică, constituie un beneficiu pentru asociaţiile de proprietari, prin activităţile desfăşurate în folosul acestora şi prin rolul „Uniunii Asociaţiilor de Proprietari Constanţa” ca pârghie de comunicare între asociaţiile de proprietari şi autorităţile administraţiei publice din judeţul Constanţa.

Asociaţia „Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Constanţa” este membra fondatoare a Ligii Asociatiilor de Proprietari Habitat!

|