Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

DEZBATEREA - LEGISLATIA CU PRIVIRE LA ORGANIZAREA SI FUNCTIONAREA ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI

Miercuri, Noiembrie 2, 2016 13:35

1. Din 2011 o serie de proiecte de modificare a Legislatiei cu privire la organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari au fost asumate de catre MDRAP!
2. In 2015 a fost supus in dezbatere publica un nou proiect. Am organizat la sediul MDRAP cateva intalniri cu reprezentanti ai asociatiilor de proprietari.
3. In 2015 am organizat intalniri la Parlament avand ca subiect propuneri de modificare a Legislatiei cu privire la organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari.
4. In 2015 si 2016 au existat initiative de modificare a unor articole din Legea 230/2007 cu privire la organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari.
5. In 30 iune 2016 a fost termenul (asumat oficial) la care Guvernul ar fi trebuit sa transmita in Parlament noul proiect cu privire la organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari.
6. Din decembrie 2016 vom fi reprezentati de noi parlamentari!

In acest context, marti, 15.11.2016, ora 10.00, la Sala Hila - hotel Minerva (Strada General Gheorghe Manu, nr 2-4, sector 1, Bucuresti, la jumatatea bd Lascar Catargiu, intre Piata Romana si Piata Victoriei), se va desfasura Dezbaterea cu tema: Modificarea si completarea Legislatiei cu privire la organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari!

Oportunitatea organizării acestei dezbateri este dată de numărul mare de propuneri venite de la cetateni şi de proiectele legislative aflate în diferite stadii de dezbatere la Guvern si în  Parlamentul României, documente care vizează modificarea si completarea legislatiei cu privire la organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari.

Consideram esential ca viitorii parlamentari sa cunoasca solicitarile membrilor si reprezentantilor asociatiilor de proprietari pentru a putea initia proiecte care sa reflecte nevoile reale ale acestora!

Actiunea nu are un caracter electoral!

Dorim sa transmitem viitorilor parlamentari solicitarile membrilor si reprezentantilor asociatiilor de proprietari si sa fim informati de catre acestia ce intentioneaza in eventualitatea ca vor fi alesi! Asteptam alaturi de noi pe cei ce cred ca parteneriatul si implicarea activa a cetatenilor la luarea deciziilor este esentiala intr-o tara membra a Uniunii Europene.

Invitati:

  • Cate 3 Candidatipentru Senat și Camera Deputaților la Alegerile Parlamentare 2016 din partea Partidului Alianta Liberalilor si Democratilor – ALDE, Partidului National Liberal - PNL, Partidului Social Democrat - PSD, Uniunii Salvati Romania- USR.
  • Reprezentanti ai asociatiilor de proprietari din Bucuresti;

NUMĂR LIMITAT DE LOCURI -  60!
ACCESUL IN SALA VA FI PERMIS NUMAI PERSOANELOR CE AU CONFIRMAT PARTICIPAREA!

VĂ RUGĂM SĂ CONFIRMAŢI PARTICIPAREA LA 0726.373.000, 0743.627.705, 021.341.30.62, tatiana.musteata@habitaturban.ro;


Mihai Mereuta
Presedinte

LIGA ASOCIAŢIILOR DE PROPRIETARI

HABITAT

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE

CASA PLUS

AGENDA EVENIMENTULUI

MARTI, 15 NOIEMBRIE 2016, SALA DE CONFERINTE - HOTEL MINERVA

 09:30 – 10:00

Primirea si înregistrarea participantilor

 10:00 – 10:15

Cuvânt introductiv, prezentarea invitaţilor, lansarea Dezbaterii
Mihai MEREUŢĂ – Presedinte Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat

 10:15 – 11:45

Prezentari Candidati

 11:45 – 13:00 

Interventii ale membrilor si reprezentantilor asociatiilor de proprietari;

  • Intrebari / Raspunsuri / Concluzii
Citiri : 1,259 |