Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Doar cu sprijinul dumneavoastra putem continua in 2018 programele gratuite de consiliere adresate membrilor si reprezentantilor asociatiilor de proprietari!

vineri, martie 30, 2018 9:15
Postat in Noutati

Stimate doamne,
Stimati domni,

Stimate colege,
Stimati colegi,

Dragi prieteni,

Incep cu multe multumiri la adresa celor care deja, de ani buni, sprijina programele adresate membrilor si reprezentantilor asociatiilor de proprietari. Cu ajutorul lor, reusim sa strangem fonduri care sunt esentiale pentru actiunile de consiliere adresate membrilor si reprezentantilor asociatiilor de proprietari.
De peste 20 de ani derulez proiecte importante adresate membrilor si reprezentantilor asociatiilor de proprietari

  • am contribuit la formarea profesionala continua a administratorilor de imobile. La cursurile autorizate, organizate in acesti 20 de ani (autorizate ANC, in colaborare cu CRFPFP, INA etc), au participat si presedinti ai asociatiilor de proprietari, membri ai comitetului, membri ai comisiilor de cenzori si proprietari / locatari.
  • am organizat peste 800 de dezbateri / seminarii / conferinte locale, regionale, nationale si cu participare international, avand ca teme problematica locuitului, regenerare urbana, eficienta energetica, reabilitarea termica, consolidare, fiscalitate / contabilitate, legislatia muncii, colectarea separate a deseurilor, DDD, siguranta cetateanului, norme de convietuire sociala, utilizarea in siguranta a locuintelor, asigurari, utilizarea in siguranta a ascensoarelor, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, servicii publice, relatia cu administratia publica locala si centrala s.a. Peste 50.000 de participanti in peste 100 de municipii / orase din toate judetele!
  • In toti acesti ani am asigurat un progam zilnic, complex, de consiliere si indrumare specializata la sediul nostru.
  • Am reprezentat problematica locuitului la IUT, Parlamentul European, Natiunile Unite s.a. 

Cu ajutorul dumneavoastră, putem dezvolta aceste proiecte, putem susține mai mulți membri si reprezentanti ai asociatiilor de proprietari și putem sprijini împreună organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari. 

Cum ne puteti sprijini

  • Persoanele fizice pot distribui 2% din impozitul pe venit

Ce inseamna 2% pentru dumneavoastra

  • Prevederea 2% este un mecanism de transparenta fiscala prin intermediul caruia contribuabilii persoane fizice pot sa directioneze 2% din impozitul lor pe venit catre ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS. Puteti astfel decide catre cine merg (2%) din impozitele achitate deja catre bugetul de stat de catre dumneavoastra!

De ce e bine sa folositi aceasta prevedere?

  • Nu va costa nimic!
  • Contribuiti la eficientizarea cheltuirii banului public-deci al dumneavoastra!
  • Puteti ajuta la organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari directionand 2% catre ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS.
  • Va puteti asigura ca acei bani raman in comunitatea dvs. directionandu-i catre ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS.
  • Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, in esenta, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte catre ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS!

Datele de contact:
• Numele organizatiei: ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS
• Codul de identificare fiscala (codul fiscal) : 26590851
• Contul organizatiei in format IBAN: RO31BRDE441SV27951514410 BRD – UNIREA

Ce trebuie sa faceti?
Daca aveti venituri doar din salarii sau pensii completati declaratia 230.
Nu va faceti probleme daca atunci nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.
Cei care obtin, pe langa salarii, si alte venituri, vor completa formularul 200 – Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2017, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat.
Puteti obtine declaratiile 200 si 230 de la administratiile financiare, le puteti descarca de pe site-ul ANAF, puteti ruga o cunostinta sa va faca o copie, puteti cere o copie ASOCIAŢIEI ROMÂNE PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS.
Trimiteti prin posta declaratiile administratiei financiare de la domiciliul dvs. sau depuneti-o chiar dvs.

Termenul limita este 25 mai 2018!

Gândiți-vă că prin contributia / donația / sponsorizarea dumneavoastră, banii vor merge direct către susținerea locuirii durabile in Romania. Împreună putem construi un cadru mai bun pentru asociatiile de proprietari din România! 

DOAR SPRIJINIȚI DE DUMNEAVOASTRĂ PUTEM CONTINUA SERVICIILE DE CONSILIERE GRATUITĂ ADRESATE MEMBRILOR ȘI REPREZENTANȚILOR ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI!

|