Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

GAZELE NATURALE SE VOR IEFTINI ANUL ACESTA IN DOUA TRANSE

joi, martie 26, 2009 12:19
Postat in Noutati

Gazele naturale se vor ieftini anul acesta in doua transe, la inceputul lui iulie si la 1 octombrie, spune presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in domeniul Energiei, Petru Lificiu.

El a spus ca e prematur sa avanseze o cifra dar a estimat ca scaderea va fi de cateva procente. In plus, Agentia Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ia in calcul ieftinirea energiei electrice din trimestrul 3.

Ordinele privind stabilirea tarifelor practicate de operatorii de gaze din Romania, pe piata reglementata, au fost publicate deja in Monitorul Oficial. „Apreciem ca de la 1 iulie vom putea scadea cu cateva procente pretul inclusiv la consumator si de asemenea in trimestrul III de la 1 octombrie” a declarat Petru Lificiu.

Presedintele ANRE spune ca nu e posibila o scadere spectaculoasa a preturilor gazelor din cauza ca acestea sunt o rezerva limitata. In privinta energiei electrice, tarifele vor fi stabilite in trimestrul al II-lea al anului. „La energie electrica nu avem inca stabilite toate elementele de calcul, nu acum este momentul, ci in trimestrul II, dar vom incerca si acolo sa coboram pretul in acest an” a mai declarat Petru Lificiu.

|