Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Cresterea performantei energetice a blocurilor de locuit

joi, aprilie 9, 2009 10:04

In perioada 10 – 16 mai 2009 Centru Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Calarasi FORDOC organizeaza in colaborare cu Liga Asociatiilor de Proprietari HABITAT programul de perfectionare: Noua legislatie privind Reabilitarea termica

cresterea performantei energetice a blocurilor de locuit

Tematica acestui program vizeaza urmatoarele aspecte:

 • Legislaţia în vigoare privind reabilitarea termică în România
 • Directivele Europene
 • Reglementarea achiziţiilor publice de servicii şi produse pentru reabilitarea energetică a clădirilor
 • Etapele unui proiect de investiţii pentru reabilitare energetică
 • Rolul auditorului energetic pentru clădiri ; Certificarea energetică a clădirilor noi cât şi a celor vechi
 • Soluţii şi măsuri de reabilitare termică a clădirilor
 • Gestionarea energiei în clădiri; Elemente de analiză tehnico-economică a proiectelor de investiţii în eficienţa energetică
 • Surse de finanţare pentru proiectele de investiţii în reabilitarea/modernizarea energetică a clădirilor existente
 • Aspecte sociale
 • Conştientizarea utilizatorilor. Căi şi mijloace de influenţare a “comportamentului energetic”
 • Exemple de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe

Sustinerea acestor teme se va face de reputati specialisti in domeniu, practicieni din institutiile publice a caror activitate vizeaza tematica programului. Prin acest program, Centrul isi propune sa contribuie la cresterea calitatii in activitatea personalului, conditie definitorie a unei reforme autentice in administratia publica.

Programul se adreseaza: arhitectilor, functionarilor din cadrul serviciului disciplina in constructii, serviciului pentru asociatii de proprietari si tuturor acelora care doresc sa poata aplica o solutie integrata pentru dezvoltarea urbana!

Programul va avea o durata de 6 zile si se va desfasura in orasul Sinaia, Hotel Palace, contravaloarea serviciilor de cazare fiind de 200 lei/zi/participant loc in camera dubla si de 245 lei/zi/participant loc in camera single.

Taxa de participare este de 700 lei/participant si se poate achita cu numerar la inceputul cursului sau prin virament, in contul Centrului nr. RO15TREZ2015025XXX000247 deschis la Trezoreria Municipiului Calarasi, cod fiscal 3797034.

Relatii suplimentare se pot obtine de la coordonatorii de program, d-nul Mihai Mereuta (tel. 0744.751.416), d-na Tatiana Musteata (tel 0726.373.000).

Acest post a fost postat in categoria: Reabilitare Termica

SCADETI PRETUL GAZULUI DE LA 01 APRILIE 2009!

vineri, martie 27, 2009 16:00

SOLICITARE

LIGA Asociatiilor de Proprietari HABITAT solicita scaderea pretului gazului incepand cu 01 aprilie 2009! Orice amanare va duce la organizarea de actiuni de protest in toate cele 31 de filiale judetene! Dupa conferinta nationala –din data de 24 aprilie la Cluj– vom lua in considerare neplata unor preturi umflate si renuntarea la contracte care sunt doar in favoarea furnizorilor/ operatorilor/ distribuitorilor!

Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat

Acest post a fost postat in categoria: Noutati, Reabilitare Termica