Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Despre noi

Stimate doamne,
Stimati domni,

Stimate colege,
Stimati colegi,

Dragi prieteni,

Incep cu multe multumiri la adresa celor care deja, de ani buni, sprijina programele adresate membrilor si reprezentantilor asociatiilor de proprietari. Cu ajutorul lor, reusim sa strangem fonduri care sunt esentiale pentru actiunile de consiliere adresate membrilor si reprezentantilor asociatiilor de proprietari.
De peste 20 de ani derulez proiecte importante adresate membrilor si reprezentantilor asociatiilor de proprietari

  • am contribuit la formarea profesionala continua a administratorilor de imobile. La cursurile autorizate, organizate in acesti 20 de ani (autorizate ANC, in colaborare cu CRFPFP, INA etc), au participat si presedinti ai asociatiilor de proprietari, membri ai comitetului, membri ai comisiilor de cenzori si proprietari / locatari.
  • am organizat peste 800 de dezbateri / seminarii / conferinte locale, regionale, nationale si cu participare international, avand ca teme problematica locuitului, regenerare urbana, eficienta energetica, reabilitarea termica, consolidare, fiscalitate / contabilitate, legislatia muncii, colectarea separate a deseurilor, DDD, siguranta cetateanului, norme de convietuire sociala, utilizarea in siguranta a locuintelor, asigurari, utilizarea in siguranta a ascensoarelor, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, servicii publice, relatia cu administratia publica locala si centrala s.a. Peste 50.000 de participanti in peste 100 de municipii / orase din toate judetele!
  • In toti acesti ani am asigurat un progam zilnic, complex, de consiliere si indrumare specializata la sediul nostru.
  • Am reprezentat problematica locuitului la IUT, Parlamentul European, Natiunile Unite s.a. 

Cu ajutorul dumneavoastră, putem dezvolta aceste proiecte, putem susține mai mulți membri si reprezentanti ai asociatiilor de proprietari și putem sprijini împreună organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari. 


Liga Asociaţiilor de Proprietari Habitat este persoana juridica de drept privat, neguvernamentala, nepartinica, fara scop lucrativ si patrimonial, infiintata in 1991.

Liga Asociaţiilor de Proprietari Habitat este inscrisa in Registrul persoanelor juridice fara scop patrimonial la pozitia nr. 34/16.10.2003, cod IBAN RO96BRDE441SV03929134410, dosar nr. 2492/2003 Tribunalul Bucuresti Sectia a IV a Civila, Sentinta Civila nr. 15 F, din sedinta publica de la 22.09.2003, cod fiscal 8557733,

Din Liga Asociaţiilor de Proprietari Habitat fac parte peste 15.000 de asociatii de proprietari din 31 de judete!

47 de organizatii neguvernamentale (asociatii, fundatii, federatii, uniuni) reprezinta proprietarii / asociatiile de prorietari in cadrul Ligii Asociaţiilor de Proprietari Habitat.

Liga Asociaţiilor de Proprietari Habitat reprezinta asociatiile de proprietari in COMITETUL NATIONAL ROMAN AL COMITETULUI MONDIAL AL ENERGIEI, ASOCIATIA ENERGETICIENILOR DIN ROMANIA (IRE), consiliul consultativ anrsc.

Liga Asociaţiilor de Proprietari Habitat are parteneriate cu institutii importante ale Statului- Politia Nationala si Locala, Institutul National de Administratie, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Primarii, Prefecturi, etc.

Liga Asociaţiilor de Proprietari Habitat este acreditata la Camera Deputatilor,

Liga Asociaţiilor de Proprietari Habitat este membra IUT (International Union of Tenents) si prin intermediul acesteia am participat la nivel european in cadrul comisiilor / organizatiilor pe problematica locuitului.

Liga Asociaţiilor de Proprietari Habitat este partener recunoscut al Comité européen de coordination de l’habitat social (CECODHAS).

Liga Asociaţiilor de Proprietari Habitat este invitat permanent al lucrarilor COMMITTEE ON HOUSING AND LAND MANAGEMENT – UNITED NATIONS.

Liga Asociaţiilor de Proprietari Habitat a desfasurat proiecte internationale cu parteneri din Olanda, Armenia, Bulgaria, Slovenia, Marea Britanie, Confederatia Elvetiana.

Reprezentantii Ligii Asociaţiilor de Proprietari Habitat participa constant la seminariile / conferintele / evenimentele organizate de catre Comitetul Regiunilor, Parlamentul European- COMMITTEE ON HOUSING AND LAND MANAGEMENT.

Specialistii Ligii Asociaţiilor de Proprietari Habitat au participat la programe desfasurate in Romania de catre Banca Mondiala si UNDP.

LISTA MEMBRILOR BIROULUI EXECUTIV NAŢIONAL:

  • Preşedinte – dl. Mihai Mereuţă
  • Prim-Vicepreşedinte – dl. Petru Olariu

PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE VA PUTETI ADRESA LA:

ADRESA CORESPONDENŢĂ: OP 49, CP 21 Sector 2 Bucuresti. www.habitaturban.ro,

MIHAI MEREUŢĂ – 0744.751.416;
mihai.mereuta@habitaturban.ro; presedinte  Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat, Asociatia Romana pentru Locuinte Casa Plus,

DIRECTOR / RESPOSABIL RESURSE UMANE:
DANIELA FLORINA HUŢAN – 0726.949.000; 0743.627.705;
dana.hutan@habitaturban.ro;
mihai.mereuta@habitaturban.ro,
www.habitaturban.rowww.regenerareurbana.rowww.casa-plus.ro