Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Prefectura Capitalei a semnat un protocol de colaborare cu Liga Habitat

luni, noiembrie 15, 2010 9:52
Postat in Noutati

Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atanasoaei, a semnat in data de 12 noiembrie a.c., protocolul de colaborare intre Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti si Liga Asociatiilor de Proprietari HABITAT.

Ca urmare a acestui protocol, cele doua institutii vor derula programe cu privire la problemele cu care se confrunta asociatiile de proprietari din Bucuresti. In acest scop, va fi realizat periodic un Buletin Informativ ce se va distribui acestora, iar lunar se vor organiza intalniri cu membrii si reprezentantii asociatiilor de proprietari, pe diferite teme de interes general : asigurarea obligatorie a locuitelor, siguranta cetateanului si a locuintelor, pregatirea pentru situatii de urgenta, reabilitarea termica etc.

« Imi doresc de la aceste intalniri, la care voi participa in calitatea mea de reprezentant al Guvernului in teritoriu, sa avem un dialog cat mai deschis si productiv intre autoritati si cetatean. Vom discuta acele probleme cu care noi, toti bucurestenii, ne confruntam zilnic si, in limitele atributiilor si legislatiei, voi incerca sa schimb lucrurile care nu merg in favoarea cetateanului » a spus prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atanasoaei.

|