Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat protesteaza ferm fata abrogara art. 28

luni, noiembrie 22, 2010 18:31
Postat in Noutati

Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat protesteaza ferm fata de adoptarea in data de 16.11.2010, de catre Camera Deputatilor, a PL 492/2010 prin care se abroga art. 28, anulandu-se participarea societatii civile in PAID (Poolul de asigurare împotriva dezastrelor naturale)!

Transparenta decizionala, parteneriatul si participarea cetatenilor la luarea deciziilor  nu reprezinta o ingreunare a activitatii asa cum argumenteaza ERONAT Comisia economica si nu pot fi ignorate intr-un stat membru al Uniunii Europene!

In numele celor peste 15000 de asociatii membre protestam fata de acest amendament aprobat de plen!

Si de aceasta data parlamentarii care au votat aceasta enormitate dovedesc ca nu inteleg transparenta decizionala, parteneriatul si participarea cetatenilor la luarea deciziilor si nu numai ca nu au tinut cont de observatiile transmise (in faza de proiect) dar nici nu doresc prezenta reprezentantilor asociatiilor de proprietari, macar cu rol consultativ (si voluntar!), la luarea deciziilor in PAID!

PRESEDINTE

Mihai Mereuta

|