Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

COMUNICAT

sâmbătă, septembrie 22, 2018 12:30
Postat in Noutati

Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB) vă invită să participați la conferința Caravana CSALB la Constanța, din data de 27 septembrie 2018, începând cu ora 09.30, în sala de conferințe a Centrului de Excelență și Servicii Tomis, din strada Nicolae Titulescu nr 32.

Evenimentul face parte din “Caravana CSALB” –  o serie de întâlniri cu presa locală, reprezentanții băncilor, ai autorităților locale și consumatorii din mai multe orașe din țară, pe parcursul acestui an, cu scopul a de informa opinia publică despre existența și avantajele Centrului SAL Bancar, pentru consumatorii de servicii financiare.

Precedentele două întâlniri au avut loc la Timișoara și Cluj – Napoca.

Tema conferinței va fi despre problemele întâmpinate de consumatorii care s-au adresat CSALB (inclusiv consumatorii din Constanța), litigiile pe care aceștia le-au avut cu băncile sau IFN-urile și procedura pe care aceștia au parcurs-o pentru a intra în negociere cu instituțiile financiare respective. La dezbatere sunt invitați: Președintele CJ Constanța, Primarul Municipiului Constanța jurnaliști, reprezentanți ai CSALB, reprezentanți ai Ligii Asociatiilor de Proprietari Habitat, ai ANPC și ai asociațiilor de consumatori.

|