Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Sustinere numirea dnei. Irina Chițu, pentru funcția de membru desemnat în Colegiul CSALB

miercuri, august 17, 2022 9:08
Postat in Noutati

Către

AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR
Domnului Președinte HORIA MIRON CONSTANTINESCU

 

Stimate Domnule Președinte,

In numele asociatiilor de proprietari si organizatiilor neguvernamentale membre, Liga Asociațiilor de Proprietari Habitat, organizatie de consumatori, susține numirea dnei. Irina Chițu, pentru funcția de membru desemnat în Colegiul de Coordonare al Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor În Domeniul Bancar (CSALB), din partea asociațiilor de protecție a consumatorilor.

Irina Chițu este de 16 ani director al site-ului de educație financiară www.FinZoom.ro, comparator online dedicat consumatorilor de produse și servicii financiar-bancare și non-bancare, cu misiunea asumată de a ajuta consumatorii să ia decizii bine informate cu privire la finanțele lor personale, decizii responsabile la achiziționarea de produse financiare.

Dna. Irina Chițu este un adevărat ambasador al CSALB, promovând permanent soluționarea alternativă și activitatea Centrului, încă de la înființarea acestuia: în emisiuni de știri sau dedicate soluționării amiabile a conflictelor dintre consumatori și bănci / IFN-uri, la posturile de televiziune și radio, în media scrisă și online, pe comparatorul bancar FinZoom.ro și ateliere de educație financiară pentru consumatori.

De asemenea, dna. Irina Chițu a participat la numeroase caravane organizate de CSALB prin întreaga țară, unde s-a întâlnit cu jurnaliști, consumatori, bănci, reprezentanți ai ANPC și BNR de la sucursale locale și comisariate, promovând educația financiară și beneficiile soluționării amiabile a diferendelor dintre consumatori și bănci/IFN-uri.

In 2021 si 2022, dna. Irina Chițu, a realizat la sediul CSALB zeci de interviuri audio-video cu conciliatori, consumatori, președinți de bănci, reprezentanți ai CSALB și BNR – în calitate de jurnalist și analist financiar. Aceste podcast-uri și articole privind beneficiile soluționării alternative a litigiilor dintre consumatori și bănci / IFN-uri, au fost preluate de majoritatea publicațiilor media și pe rețelele de socializare, pentru o corectă informare a consumatorilor de servicii financiar-bancare și non-bancare, din întreaga țară și din diaspora.

Buna reputație, precum și toate aceste activități desfășurate echidistant și cu profesionalism, alături de studiile juridice și economice absolvite, o califică pe dna. Irina Chițu pentru funcția de membru desemnat în Colegiul de Coordonare al CSALB.

 

În speranța că această propunere de numire a dnei. Irina Chițu în funcția de membru desemnat în Colegiul de Coordonare al CSALB, din partea asociațiilor de consumatori, va fi susținută de ANPC și de asociațiile de protecție a consumatorilor, vă rog să primiți, Stimate Domnule Președinte, sincere felicitări pentru întreaga activitate desfășurată în sprijinul și în interesul consumatorilor români.

 

Numai bine vă dorim, vă mulțumim pentru înțelegere, colaborare și sprijin!

 

Mihai Mereuta

Presedinte

LIGA ASOCIAŢIILOR DE PROPRIETARI
HABITAT

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE
CASA PLUS

|