Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Invitatie asociatii de proprietari Ziua Europeana pentru prevenirea furturilor din locuinte

marți, iunie 13, 2023 9:24
Postat in Noutati

Stimată doamnă,
Stimate domnule,

 

Va transmitem rugamintea de a participa la evenimentul organizat de catre Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii in data de 21.06.2023 (miercuri), ora 11.00, Centrul Cultural MAI, sala Nichita Stanescu (str. Mircea Voda nr. 17), cu ocazia Zilei Europene de prevenire a furturilor din locuinte.

În conformitate cu decizia adoptată de Consiliul Administrativ al Reţelei Europene de Prevenire a Criminalităţii (EUCPN), în data de 21.06.2023 va fi organizat, la nivel european, evenimentul „Ziua Europeană de prevenire a furturilor din locuinte”, pentru care România şi-a manifestat acordul de implementare.

Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, în calitate de Punct Naţional de Contact în cadrul Reţelei Europene de Prevenire a Criminalităţii — EUCPN, este implicat în realizarea acestui concept și coordonează aplicarea lui la nivel naţional, participând și la ediţiile organizate anterior.

În acest context, vă rugăm să ne sprijiniți în organizarea unei întâlniri cu preşedinţi de asociaţii de proprietari, pentru promovarea “Zilei Europene de prevenire a furturilor din locuințe”, cu sprijinul partenerilor din proiectul de prevenire a furturilor din locuinţă sigur ACASĂ (Uniunea Naţională a Societăților de Asigurare şi Reasigurare din România (U.N.S.A.R., Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate – A.R.T.$.), ce va avea loc în sala “Nichita Stănescu” din Centrul Cultural al M.A.I., din Bucureşti, str. Mihai Vodă nr. 17, în data de 21.06.2023, oral 1.00.

Avand in vedere cele mai sus, in spiritul bunei colaborari cu dumneavoastra, speram ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre.

Va rog sa confirmati participarea, pana luni 19.06, la: mihai.mereuta@habitaturban.ro (de preferat), sau la 0744751416 prin sms sau whatsapp.

Va dorim succes in activitatea pe care o desfasurati, va multumim pentru colaborare si sprijin si va asiguram de intreaga noastra consideratie.

|