Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Implică-te! Direcționează 3,5% din impozitul pe venit pentru ASOCIAŢIA CASA PLUS! Ajută-ne să te ajutăm!

joi, martie 21, 2024 16:03
Postat in Noutati
Stimate doamne,
Stimati domni,
Stimate colege,
Stimati colegi,
Dragi prieteni,

 

Încep cu multe mulțumiri la adresa celor care deja, de ani buni, sprijină programele adresate membrilor și reprezentanților asociațiilor de proprietari. Cu ajutorul lor, reușim să strângem fonduri care sunt esențiale pentru acțiunile de consiliere adresate membrilor și reprezentanților asociațiilor de proprietari.

De peste 33 de ani derulăm proiecte importante adresate membrilor și reprezentanțlor asociațiilor de proprietari. Cu ajutorul dumneavoastră, putem dezvolta aceste proiecte, putem susține mai mulți membri și reprezentanți ai asociațiilor de proprietari și putem sprijini împreună organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari. 

Persoanele fizice pot distribui 3,5% din impozitul pe venit.

Ce inseamna 3,5% pentru dumneavoastra

  • Prevederea 3,5% este un mecanism de transparență fiscală prin intermediul căruia contribuabilii persoane fizice pot să direcționeze 3,5% din impozitul lor pe venit catre ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS. Puteți astfel decide către cine merg 3,5% din impozitele achitate deja către bugetul de stat de către dumneavoastră! Nu vă costa nimic! Contribuiți la eficientizarea cheltuirii banului public, deci al dumneavoastră! Puteți ajuta la organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari directionând 3,5% catre ASOCIAŢIA CASA PLUS. Vă puteți asigura că acei bani ramân în comunitatea dvs. directionându-i către ASOCIAŢIA CASA PLUS. Atenție, această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcționată de către fiecare cetățean în parte către ASOCIAŢIA  CASA PLUS!

Datele de contact:

  • Numele organizatiei: ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU LOCUINŢE CASA PLUS
  • Codul de identificare fiscala (codul fiscal) : 26590851
  • Contul organizatiei in format IBAN: RO31BRDE441SV27951514410 BRD – UNIREA

Cine poate direcționa 3,5%? Dacă aveți venituri din salarii completați declaratia 230. Nu vă faceți probleme dacă atunci nu cunoasteți suma corespunzătoare a 3,5% din impozit. Va fi calculată de către organele fiscale. Puteți lăsa casuța necompletată.

Puteți obține declaratia 230 de la administrațiile financiare, le puteți descărca de pe site-ul ANAF, puteți ruga o cunoștință să vă facă o copie, puteți cere o copie ASOCIAŢIEI CASA PLUS. Trimiteți prin poșta declarațiile administrației financiare de la domiciliul dvs. sau depuneți-o chiar dvs.

Termenul limita este 25 mai 2024!

Gândiți-vă că prin contribuția dumneavoastră, banii vor merge direct către susținerea locuirii durabile in Romania.

|