Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Invitatie curs de adaptare a locuintelor 24 – 29 august 2008 mamaia

miercuri, noiembrie 5, 2008 12:20
Postat in Cursuri

Catre Consiliul Local Domnului Primar Stimate Domn,

Va aducem la cunostinta ca in perioada 24 – 29 august 2008 Institutul National de Administratie organizeaza in colaborare cu Liga Asociatiilor de Proprietari HABITAT programul de perfectionare:

“Adaptarea locuinţelor şi a spaţiului urban la noile condiţii climatice”.
Tematica acestui program vizeaza urmatoarele aspecte:
Ø Conştientizarea necesităţii adaptării locuinţelor şi a spaţiului urban în perspectiva viitoarelor schimbări climatice:
Ø Calitatea materialelor de construcţii în perspectiva schimbărilor climatice:ciment-beton (agregate) ipsos, var-mortare, ceramice, sticlă, lemn, metale şi oţeluri, bitumuri, materiale izolatoare, de protecţie şi de finisaj; compozite şi piatră naturală
Ø Calitatea instalaţiilor locuinţelor: sanitare, electrice, încălzire, ventilaţie, supraveghere siguranţă personală.
Ø Noile sisteme de proiectare a locuinţelor anexelor (vitale) gospodăreşti şi a spaţiului urban
(amplasare, orientare, realizare exploatare – întreţinere protecţie.
Ø Reamenajarea, modernizarea, asigurarea locuinţelor existente (şi a spaţiilor vitale aferente si de perspectiva)

Sustinerea acestor teme se va face de reputati specialisti in domeniu, practicieni din institutiile publice a caror activitate vizeaza tematica programului.
Prin acest program, Institutul isi propune sa contribuie la cresterea calitatii in activitatea personalului, conditie definitorie a unei reforme autentice in administratia publica.
Programul se adreseaza: arhitectilor, functionarilor din cadrul serviciului disciplina in constructii, serviciului pentru asociatii de proprietari si tuturor acelora care doresc sa poata aplica o solutie integrata pentru dezvoltarea urbana!
Programul va avea o durata de 5 zile si se va desfasura in orasul Mamaia, Hotel Florida, contravaloarea serviciilor de cazare fiind de 215 lei/zi/participant loc in camera dubla si de 270 lei/zi/participant loc in camera single.
Taxa de participare este de 550 lei/participant si se poate achita cu numerar la inceputul cursului sau prin virament, in contul Ligii Asociatiilor de Proprietari HABITAT nr. RO96BRDE441SV03929134410 deschis la BRD – Sucursala Unirea Bucuresti, cod fiscal 8557733.
Va rugam sa ne confirmati inscrierea persoanelor desemnate sa participe la acest program de perfectionare din institutia dumneavoastra, conform fisei de inscriere anexata, pana la data de 16 august 2008, la telefon (021) 319.07.99, fax. (021) 319.07.99 sau e-mail: alecu_nicoleta64@yahoo.com.
Relatii suplimentare se pot obtine de la coordonatorii de program, d-nul Mihai Mereuta (tel. 0744.751.416), d-na Nicoleta Alecu (tel 0729.382.007).
Va dorim succes in activitatea pe care o desfasurati, va multumim pentru colaborarea si sprijin si va asiguram de intreaga noastra consideratie.

Cu deosebit respect,

Director General
INA
Dragos DINCA

PRESEDINTE
Liga Asociatiilor de Proprietari HABITAT
Mihai MEREUTA