COMUNICAT

Sambata, Septembrie 22, 2018 12:30

Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar (CSALB) vă invită să participați la conferința Caravana CSALB la Constanța, din data de 27 septembrie 2018, începând cu ora 09.30, în sala de conferințe a Centrului de Excelență și Servicii Tomis, din strada Nicolae Titulescu nr 32.

Evenimentul face parte din “Caravana CSALB” –  o serie de întâlniri cu presa locală, reprezentanții băncilor, ai autorităților locale și consumatorii din mai multe orașe din țară, pe parcursul acestui an, cu scopul a de informa opinia publică despre existența și avantajele Centrului SAL Bancar, pentru consumatorii de servicii financiare.

Precedentele două întâlniri au avut loc la Timișoara și Cluj – Napoca.

Tema conferinței va fi despre problemele întâmpinate de consumatorii care s-au adresat CSALB (inclusiv consumatorii din Constanța), litigiile pe care aceștia le-au avut cu băncile sau IFN-urile și procedura pe care aceștia au parcurs-o pentru a intra în negociere cu instituțiile financiare respective. La dezbatere sunt invitați: Președintele CJ Constanța, Primarul Municipiului Constanța jurnaliști, reprezentanți ai CSALB, reprezentanți ai Ligii Asociatiilor de Proprietari Habitat, ai ANPC și ai asociațiilor de consumatori.

Citiri : 698 |