Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Procedurile legate de efectuarea curăţeniei, igienei şi dezinfecţiei la asociațiile de proprietari!
-material orientativ-

sâmbătă, martie 21, 2020 17:52
Postat in Noutati

Având în vedere instituirea stării de urgență pe întreg teritoriul României (pe o durată de 30 de zile) și necesitatea de a asigura măsurile pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19, Liga Asociațiilor de Proprietari Habitat solicită membrilor și reprezentanților asociațiilor de proprietari să ia măsurile necesare pentru prevenirea, apariției și extinderii unor situații medicale generate de amenințarea epidemiei de Coronavirus 19.

În primul rând, asemenea întregii populații, membrii asociațiilor de proprietari ar trebui să se informeze asupra simptomelor asociate COVID-19 și asupra măsurilor de prevenire a răspândirii infecției cu noul coronavirus.

Rugăm membrii și reprezentanții asociațiilor de proprietari să acorde o mare atenție procedurilor legate de efectuarea curăţeniei, igienei şi dezinfecţiei în spaţiile comune și în apartamente.

Recomandări generale pentru curățarea, igienizarea și dezinfectarea clădirilor de locuit

|