Informarea corectă, doar din surse oficiale, este foarte importantă. Cu calm, responsabilitate, toleranță și dând dovadă de solidaritate vom trece împreună și peste această situație! Numai bine vă doresc


DE 29 DE ANI – REPREZENTARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ A ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI DIN ROMÂNIA! ORGANIZAȚIE MEMBRĂ IUT – INTERNATIONAL UNION OF TENANTS

Sarbatori Fericite !

luni, decembrie 21, 2009 10:31
Postat in Noutati

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de iarna echipa Ligii Habitat va ureaza sa aveti parte de sanatate, fericire, prosperitate, realizari si sa va bucurati de Noul An alaturi de cei dragi!

La multi ani!

În numele Ligii Asociatiilor de Proprietari Habitat şi al meu personal ţin să vă muţumesc pentru sprijinul acordat in derularea programelor gratuite dedicate membrilor si reprezentantilor asociatiilor de proprietari.

Sprijinul si participarea dumneavoastra (sau reprezentantilor delegati) au reprezentat factori ce au contribuit la ceea ce noi considerăm că a fost programe de succes.

Informarea corecta si de calitate a reprezentantilor asociatiilor de proprietari cu privire la drepturile si obligatiile acestora este benefica tuturor partilor implicate!

Cu deosebit respect,

PRESEDINTE

Mihai MEREUTA

|